HOME » ONZE DIENSTEN

ONZE DIENSTEN

Qualified2Produce levert kwalitatieve leads (leadgeneratie) en een CRM- database die geheel voor uw bedrijf op maat wordt gemaakt, zodat u uw eigen adressenbestand kunt uitbreiden (CRM-database).

 

Leadgeneratie

Het binnenhalen van nieuwe opdrachtgevers kan een tijdrovende en ingewikkelde klus zijn. 
Een klus die begint bij het vinden van goede leads.

 

Maar waar en hoe vind je nou potentiële nieuwe klanten? En als je al weet welke bedrijven je wilt benaderen, WIE ga je dan benaderen en wat ga je ze vertellen?

Allemaal belangrijke vragen die u vast herkent. Ziet u op tegen deze klus, of komt u hier niet aan toe laat Qualified2Produce u dan helpen.

 

Bij Qualified2Produce werkt een team van experts, die precies weet hoe ze mogelijke klanten vinden en hoe we ze moeten benaderen. Wij gaan op zoek naar mogelijke opdrachtgevers, zoeken voor u uit wie de beslissers zijn binnen het bedrijf en wij weten met de juiste toon en boodschap de eerste contacten of afspraak voor u te regelen. Zo komt u met de juiste bedrijven en contactpersonen in contact en bent u de concurrentie altijd een stap voor.


CRM-database

Voor het benaderen van potentiële klanten is het belangrijk om een CRM-database te hebben met up-to-date informatie over bedrijven; Waar zit een bedrijf, wie heeft welke functie, wie beslist er over wat, hoe zijn ze te bereiken etc. Allemaal essentiële informatie om uiteindelijk in contact te komen en te blijven met de juiste persoon binnen het bedrijf.

 

We zien echter dat het constant bijhouden van het adressenbestand een klus is die er vaak bij inschiet.

 

Qualified2Produce heeft een uitgebreid CRM-database met up-to-date informatie over bedrijven in diverse doelgroepen, segmenten en bedrijfstakken. Vanuit deze database selecteren wij de juiste doelgroep(en) en potentiële klanten voor uw bedrijf. Met de CRM-gegevens van deze selectie beschikt u over een volledig geoptimaliseerd prospectbestand, die u kunt gebruiken voor gerichte marketingacties. Mocht u er de voorkeur aan geven dat wij uw eigen database controleren, bijwerken en aanvullen met waardevolle informatie dan is dat mogelijk. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.


Marktonderzoek

Voorafgaand aan het benaderen van leads wordt er met de opdrachtgever vastgesteld wat het werkgebied is. Binnen dit werkgebied onderzoekt Qualified2Produce de doelgroep(en) die het best en meest effectief benaderd kunnen worden. Dankzij deze uitgebreide doelgroepanalyse weet u welke bedrijven het beste aansluiten bij uw wensen en behoeften. U verliest zo geen tijd met het benaderen van bedrijven die hierbuiten vallen. 

 

Het uitvoeren van een uitgebreid marktonderzoek om bijvoorbeeld te onderzoeken of u een nieuwe doelgroep kan benaderen en/of er een markt is voor uw nieuwe product of dienst, behoort ook tot onze mogelijkheden.