HOME » OVER QUALIFIED2PRODUCE

Over Qualified2Produce

Sinds 2008 ben ik actief als interim-manager en heb in mijn interim-periode vele sales-opdrachten mogen vervullen voor de zakelijke markt. In mijn interim-jaren heb ik regelmatig gebruik gemaakt van externe telemarketingsbureaus en ben ook regelmatig teleurgesteld in de resultaten die ze hebben opgebracht. De teleurstellingen hebben mij er toe gebracht om zelf een telemarketing-bureau op te zetten, die u volledig ontzorgt en in hoge mate aan bijdraagt dat u het optimale uit uw (kostbare) eerste contacten haalt. Ik heb in de afgelopen jaren geleerd dat “het leveren van kwalitatieve afspraken” de sleutel is tot een succesvolle en langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers. Door samen met de opdrachtgever de juiste kaders en criteria te bepalen, staan we garant voor een stabiele toelevering van kwalitatief hoogwaardige bezoekafspraken voor uw organisatie.


Onze missie

Onze missie is een optimale en positieve bijdrage te leveren aan het bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers. Dit doen we door het voeren van kwalitatieve gesprekken zodat deuren zich openen, waardoor onze klanten en wijzelf tevreden zijn, gedreven vanuit de passie voor ons vak. Hierbij streven we naar een langdurige samenwerking zowel met onze opdrachtgevers als met onze medewerkers. 


Kwaliteit gegarandeerd

De ondersteuning van Qualified2Produce is als telemarketingbureau uniek als het gaat om kwaliteitswaarborging. Alle gesprekken met leads worden bij ons automatisch opgenomen en de gemaakte bezoekafspraken worden door de coach van de afdeling teruggeluisterd, om de kwaliteit van de afspraken op het hoogste niveau te houden. Hierdoor houden wij niet alleen onze sales-professionals alert, maar kunnen wij eveneens de belofte van het leveren van hoogwaardige kwalitatieve bezoekafspraken aan u waarmaken.


Onze kracht, uw voordeel

  • Qualified2Produce werkt alleen met vast personeel en geen studenten of uitzendkrachten.
  • Alle medewerkers hebben ruime ervaring met het voeren van zakelijke gesprekken en het inlevingsvermogen om uw product of dienst volledig eigen te kunnen maken.
  • Wij besteden veel aandacht aan commerciële trainingen en producttrainingen.
  • Onze medewerkers werken niet met een strak script, maar voeren een kwalitatief goede dialoog met uw prospects.
  • Wij werken continu aan de optimalisatie van de kwaliteit van de afspraken, door alle gesprekken die leiden tot een afspraak na te luisteren.